kimpus

2007-11-29
17:54:38

Highway
Jaha... Då sitter man här igen, full. Varför liksom? Jag mår ändå bra så varför? Jo för att jag hade en helvetes kaotisk dag på jobb & jag kände att jag behövde en öl för att lugna ner mig. Men tydligen så blev den ölen två & sen en till osv. Måste det blir så. jag vill ju inte. Ändå greppar min hand ölen automatiskt & för den till min mun. Det låter faktiskt lite illa om jag läser igenom det jag skrivit :S Alla blir väll sugen på en öl då & då? :S Men det är väll inget fel med det? Jag vet inte... Min psykolog säger till mig "Det verkar som att du har stora problem"  men då rör det sig inte bara om drickandet uatn om andra saker också, men jag har inga problem! :O
Jag har en mamma som älskar mig & en papa som... ja jag vet inte, jag har vissa vänner som är det bästa som finns & jag tror snart att jag är kär.


varför gnälla liksom?! 

2007-11-18
18:38:34

Day after Day
Vad gör jag egentligen med mitt liv... Jag stampar på något värdefullt som jag aldrig kan få igen. Jag vet att det jag gör är fel & dåligt, men varför gör jag det då. För att må bättre är nog min enda anledning. Men det är ingen äkta lycka, har inte kännt det på länge.


Jag ljuger för mig själv att jag mår bra & trycker alla andra känslor åt sidan sen tar jag på mig mitt leende & går ut som en annan glad jävel. Jag fyller min kropp med sprit & annat skit & lyckoruset stiger mig till huvudet & jag får en fejkad känsla av att jag mår bra. Jag mår bra för stunden, kanske ljuger jag för mig själv jag vet inte. Men dagen efter är det fortfarande samma sol som går upp & problemen är kvar & skaver lika mycket som dom gjorde dagen innan.



Ångesten är starkare än någonsin...

2007-11-15
16:00:15

Voices from inside
Jag är trasig.... Mitt huvud är trasigt för det spelar upp samma film om & om igen. Jag hörde rösterna igen & jag var tvungen att släppa allt & låta tårarna rinna. Jag slog huvudet i väggen men dom slutade inte prata. Dom sa allt som jag inte ville höra. Det gjorde ont... Det gör ont. Varför säger dom så? Jag vill inte ha dessa bilderna i huvudet så varför vill dom inte försvinna & det dom säger gör allt mycket värre. Jag vill bara slå, skära, supa bort dom för det är då jag inte hör något... Då är det helt tyst. Ja, jag vet vad jag är. Jag vet om att jag är värdelös, patetisk & en riktigt kass människa men måste ni påminna mig om det?!?!?!!!!

2007-11-14
12:39:07

Djupare
Dom försvinnenr inte... Känslorna... För varje gång jag närmar mig henne så tänker jag på dig. Gamla minnen spelas upp i huvudet på mig om & om igen. Saker som vi brukade göra, saker som du sa. Rutinerna blir tydligare & ibland är jag nära på att säga "jag älskar dig" för att jag gjorde alltid det till dig när vi kysstes. Vissa saker vill jag inte göra, för sist jag gjorde det var med dig. När jag är med henne känns det som att såren rivs upp på nytt & sen stör jag själv salt i dom. Jag trodde dom hade läkt, men när hon ger mig den blicken tänker jag bara på dig.
Jag är ett känslomässigt vrak & jag håller på att sjunka nu. Om jag inte sliter mig bort ifrån detta nu innan det blir för djupt så vet jag inte hur det kommer sluta.

Jag måste bort från henne, jag kan inte stanna kvar där.

2007-11-08
11:10:09

Out Of The Ordinary

Det skulle varit 1 år & 9 månader idag... Egentligen skulle denna dagen varit hennes & min. Jag skulle ha varit hemma hos henne & myst & försöka förklara i ord hur mycket jag älskar henne... Men inte nu längre.
När jag tänker på det mår jag inte dåligt, tvärtom jag mår bra. Jag vet inte hur eller varför men det är en konstig känsla. Jag är inte kär eller något sånt, jag mår bara bra. Det känns bra men det är annorlunda. Jag saknar inte henne heller, klart jag kanske saknar vissa saker om jag tänker efter men det orkar jag inte. Det tillhör det som har varit så varför grubbla på det? Det är morgondagen man ska grubbla på, men den kommer också komma & vara över lika fort igen. Tiden går fan för fort. 


Dagarna den senaste tiden har varit spännande måste jag säga. Varför, säger jag inte ^^ 
Jag trivs fett bra med mitt singel liv :) Klart jag kan sakna att ha någon där men det är rätt skönt & vara ensam ibland också. Jag kommer säkert tröttna på detta livet snart men då är jag kanske redo för att hitta någon. Men inte nu... Jag vill fortsätta med mitt vilda liv med fester & alkohol :9 För jag älskar det! 


Sandi kommer hit imorgon & då ska vi ut & festa :D Hon är bäst & festa med!