kimpus

2008-08-28
22:19:45

Stressigt
Det har då varit en stressig dag idag. Först jobb & hjärtat var med ^^, sen hem till henne snabbt & sen hem till mig för att gå ut med Elvis. Vid 14:30 åkte vi till Olympia för att möta Marlenes pappa & åka till Danmark för att inhandla till imorgon.
Det blev ett & ett halvt flak & en halv baccardi melon för mig, PARTY imorgon för den bästa fyller år! :D
Imorgon blir det också stressigt. Först jobb, sen hem & mata vovvsen med medicin, sen köra till Marlene & hämta henne & stereo. Syrran ska ut till Bjuv sen beger jag & MArlene oss ut till hennes pappa för att fixa för festen :D 
Sen snabbt hem ducsha, göra vid mig & sen bussen raka vägen till Bårslöv. Sen blir det fest!!! :D

Lördagen blir det sooova hela förmiddagen men sen ska jag köra mamma till fest & även hämta henne, ska även köra syrran till Bjuv (?) & mitt bland allt det ska jag försöka chilla hos Alex som bjudit mig till Kräftskiva med familjen :D

Det blev kanske lite många ":D" Men mitt ibland all denna stress så är allt underbart! ... :D

2008-08-21
11:11:40

Ny dag, nya tag
Idag blir det familjemöte... GREAT!

Ska i alla fall kila iväg till Marlene senare & titta på film, om hon vaknar dvs. Nä nu ska jag själv sova en runda :)

2008-08-20
14:28:56

En pappa kan styra ett företag, en mamma kan styra hela världen!
Min familj är en så kallad trasig familj… En familj där kommunikation är helt främmande. Visst vi talar med varandra, men jag hade lika bra kunnat vara helt ensam i rummet. Den ena säger något samtidigt som den andra spyr ut alla otrevligheter över den andra. Det är inte själva orden som känns mest utan det är när man ser den andra slicka sina sår och drunkna i sin eländighet.
Hon har det inte lätt men ändå så är det hon som är länken åt oss alla. Utan henne hade vi gått under i alla slagord. Hon är egentligen ingen stark kvinna, men en gång i tiden var hon det. Det var innan när han också var inne i familjeporträttet.
 Han har endast lämnat en skugga kvar i detta hus och hans ord hörs mest bara genom en telefon. Man kan kanske säga att han gav upp. Men nu känns det bara som att vi är hans ”andra” familj, den andra familjen som han skäms över. Han fick en andra chans till att starta om sitt liv med en ny kvinna och en son, en son som han alltid velat ha. Men vi i detta huset får ingen andra chans, detta är vår verklighet. Jag vet inte riktigt hur han tänker, men han var inte den enda som inte orkade vara kvar i detta hus. Hans så kallade order kommer genom luren och vi hör det bara som skrik, en stark, högljudd röst som säger till oss att sluta bråka. Det kan vara enkelt att säga det men att göra det, är en helt annan sak när man inte alls ligger på samma våglängd som den andra…
Den andra… Det är hon som sätter huset i gungning och får resten till att verka helt obetydliga. Det är hon som trampar på vad den äldsta säger i huset och skiter i hennes vänlighet. Hon säger vad hon vill och hade lätt kunnat riva hela huset om hon inte fick som hon ville, men hon brukar inte få sin vilja igenom. Ändå håller hon på dag ut och dag in och gör våra liv till ett rent helvete.

Huset skakar fortfarande från den senaste jordbävningen. Grannarna hängde ut genom sina fönster och undrade säkert vem det var som hade dött. Ingen har dött, men på hennes gälla stämma där nere hade man utan tvekan kunnat tro det. Hon gräver sig ner i sin egna lilla värld och tror att alla ska tycka synd om henne, men ingen tycker synd om en som gör ens vardag till en vaken mardröm.
Jag undrar när hon kommer vakna och verkligen få känna hur blod smakar och inte bara se det på alla andra. Hon tror själv att vi alla är emot henne, men det är hon som går emot sig själv. Det är hon som bara gräver sin grop djupare och djupare genom att fortsätta med dessa glåpord och idiotiska slag på väggar/golv/dörrar. Hon är så egoistisk att hon bara sticker mitt i alltihop och lämnar kvar det kaos hon skapat. Det är det som är det värsta, för när hon går det är då vi kan pusta ut, det är då den äldsta kan börja och samla ihop sig själv och även mig. Men vi har inte lång tid på oss, för bara några minuter efter att stormen dragit ut genom dörren kommer det där samtalet och det där bekanta skrikande rösten.

Hur kan man vara så blind att man inte ser hur mycket man kan såra andra personer utan att ens röra dom. Alla dom onda ord och hetsningar är en annans åsikt och tyvärr går det rakt in i hjärtat på den jag älskar och värdesätter mest, hon som alltid lyckas att hitta den där borttappade saken som du letat efter så länge. Eller hon som du alltid ser när du vänder dig om, hon kommer aldrig lämna din rygg fri. Jag märker att allt detta som händer nu gör att hon känner sig mindre, och mindre värdefull. Jag förstår inte hur man kan gå ut genom en dörr och inte titta tillbaka eller ens känna sig skyldig för att hon sitter uppe hela natten och väntar på dig när hon inte vet var du är.


Jag vet i alla fall att jag kommer vara min mamma evigt tacksam för allt hon gör för oss!

2008-08-12
14:31:48

Bad day
Denna dagen suger fett hårt!
Dagen börjar med att jag försover mig & mamma skulle även till jobb & ville inte låna ut bilen till mig just idag så jag fick cykla till jobb.
Cyklade snabbt som fan ner till jobb & kom i tid. När jag väl ska tanka bilen precis utanför så funkar inte pumpen, typiskt! Så jag får köra & leta upp den andra Hydro macken uppe på Ättekulla vilket tog ett tag & gjorde att jag kom 10 minuter efter. Väl ute på motorvägen påväg till Malmö så är det något jävla vägarbete & det blir fete kö som började vid Burlöv Centrum & vägarbetet var i Malmö. Det blev en jävla massa "Nono"-ord i bilen! Ytterligare 15 minuter försenad kom jag fram till Malmö & lastade fort som fan.
Allt hade lugnat sig & jag var påväg upp till Örkelljunga & vad händer då, jo jag spiller ut hela min drickyoghurt på min tröja! Jaja tur att det bara var på tjocktröjan i alla fall. Jag kom ändå fram till Markaryd i tid då hade jag gjort första skiftet & Ekeby rundan väntade.

Påväg till Ekeby var jag fortfarande stressad & jag kom fram till Ekeby en halvtimme för tidigt. Jag har också en halvtimmes rast mellan Markaryd & Ekeby så jag hade en hel timme för att pusta ut.
Jag stannade vid vägen på en parkeringsficka lite utanför Ekeby & somnade ett tag :)

Jag kom in till Ekeby med nya krafter men var ändå fett trött på dagen & ville bara hem & hungrig var jag med. När jag lämnade mat till det första dagiset så fick jag en banan av den ena mattanten & jag blev skit glad :D haha så lite kunde få mig till att le påvägen tillbaka till bilen ^^,

När jag var färdig & påväg tillbaka till jobb så började det självklart regna & jag hade inte tagit med mig regnkläder...
Jag cyklade fort som fan hem & slängde av mig dom blöta kläderna tog något & käka & la mig i sängen & här har jag nu legat sen dess.
Jag ska inte röra mig från denna goa sängen, har även ätit lite nachos, salsa & guacamole :9


Btw så ser det ut som en bomd har exploderat på mitt rum så jag måste städa... Men inte idag!

Fan vad jag ska klaga då...

2008-08-10
05:13:27

05:06
Denna kvällen tog jag det lugnt, det blev lite mycket i fredags.
Jag måste ju säga att denna dagen började på ett... intressant sätt. HA, äh jag fattar skit.
Jag har i alla fall precis tittat på Sex and the city som var skit bra! & jag ser även att det börjar bli ljust ute vilket är lite ångest eftersom jag iten sovit så mycket. Från i fredags till nu dvs typ 3 dagar har jag sovit 4 timmar. Jag borde vara trött(are) för jag är trött men tänker för mycket. Har skrivit av mig lite i min privata dagbok också så jag har fått av det mesta från mina tanknar.
Jag somnade så gott innan med henne som jag alltid gör, men nu är jag själv & lite svårare att somna då. Men jag tänkte göra ett försök i alla fall.

2008-08-05
14:25:31

Happiness is were you are
Btw, det här med "happiness is were you are" med det menar jag att lycka finns bara där var & en är. Man kan inte uppleva lycka & känna det, om man inte själv är där. Vi bär alla på våra egna känslor & ingen annan kan känna det du känner. Det kanske är svårt att få känna känslan av lycka om man är själv, oftast är det kanske någon annan som utsändrar det till dig.

Men i grund & botten så är lyckan inom dig & där du är!

2008-08-05
14:21:14

Dream Big
Idag har jag bestämt att itne göra något alls.
När jag kom hem från jobb gick jag ut med Elvis sen har jag varit inne på watch-movies.net & kollat filmer. Kvalitén är skit kass men jag orkar inte bry mig.  Rätt skönt & bara kunna stänga in sig i sitt rum & inte bry sig om något alls.


Jag vet om att jag aldrig tänker före jag sätter ner nästa steg, men varför kan jag då inte hindra det. Ett misstag är förlåtligt men att göra samma misstag igen är bara ren idioti... Jag ser alla mina fel så tydligt men jag kan inte göra något åt dom, jag försöker men på ett eller annat sätt är det bara lättast att fortsätta vara den "jag" är.
Jag vill så gärna leva ut mina drömmar. Jag vill resa jorden runt & lära mig saker genom att uppleva det.  Jag vill verkligen bara slita mig loss i från mina rötter. jag ställer mig frågan "Varför gör du itne bara det då?" Första anledningen är Elvis, jag tänker inte lämna honom. För det andra har jag inte pengar till det, än.  jag har precis skaffat mig ett jobb som jag verkligen vill ha. Nä jag får vänta ett tag... Men en dag...!

2008-08-03
21:25:56

Söndag
Idag vaknade jag hemma hos Marlene lite smått bakis. Igår blev det lite pimplande hos hennes pappa i Bårslöv, trevligt! :D
Mamma kom & hämtade mig senare & vi åkte ut till Råå med mormor & min kusin Anna för att äta. Vi åkte sen ut till Arild för att bada från några klippor. Där var fett mysigt :D Jag badade lite med Elvis med ^^, Trots att han inte gillar att bada, men jag bara doppade honom lite för han var så varm. 
Är hemma nu & ska sova snart, är redan trött men det är väll lika bra eftersom det är jobb imorgon.


2008-08-02
17:54:07

LA
Igår kväll var det meningen att jag, Pauline, Sappe & Alexandra skulle åka & bada, men så blev det inte. Så Pauline stack till Borstahusen & jag körde till Landskrona & badade med Teo :)
När vi kom ner till havet var väll klockan runt 23 & det var fett varmt i vattnet :D Hade jag inte varit så grymt nojig över vad som finns på botten (som man inte såg) så hade jag lätt badat mer. Vi var väll i & badade i 10 min.
Sen åkte vi hem till henne & letade fest men vi hittade ingen. Jag var rätt trött ändå så jag körde hem efter ett snabbt stopp hos Marlene (som var på jobb) Jag var hemma runt 01.30 & jag deckade gott som fan.
Mamma väckte mig bara för en stund sen, runt 17.00 :b Jag hade kunnat sova längre för jag är fortfarande trött, fast jag ska ju till Marlenes pappa ikväll så jag kan inte sova mer :b

Sovit 15½ timmar & är fortfarande trött :b

2008-08-01
17:38:52

Playan :D
Imorse var det upp tidigt & jobba men det var inte så farligt för Marlene var med mig & det är alltid trevligt ^^,
Efter min låånga arbetsdag, 06-10 :b Blev det playan med Alex & Minni & efter ett tag kom Jessica & Lucca också & även Andy.
Det blev massa badande & solade :) Har även lyckats få en fett najs bränna nu på bara 5 dagar :D
Efter ett tag var det bara jag, Alex & Andy kvar & då kom det massa jävla bussar... Fyllda med fotbollspelare >.< Okej, jag tyckte det var fett intressant när tjejlagen kom, men killlagen tycker jag vi kunde skippat :b Anyhow, det kom bara fler & fler bussar & till slut låg man knökad som fan på stranden så då stack vi.
Alex cyklade hem & jag & Alex tvättade bilen :)
Är hemma nu & helt slut & lite bränd. Tänkte sova lite innan maten är klar, mammsen grillar idag :D


2008-08-01
10:35:54

Vamos a la playa!
Jupp, jag tänkte då bli lite mer aktiv här... Men inte nu för nu ska jag till stranden :D