kimpus

2008-02-25
23:12:12

This is the start...
Hur ska jag kunna sätta ord på hur mycket jag saknar dig varje gång du inte finns vid min sida. Det går knappt en minut utan att du är där & springer runt i mina tankar. När jag är med dig känner jag hur hela kroppen pirrar & när du kysser mig så som bara du kan känner jag hur fjärilarna susar runt i magen på mig & jag känner mig lugn. När jag är med dig står världen stilla det känns som att inget annat existerar & jag ler det där fåniga leendet som jag bara kan göra när jag är kär. Jag vet inte vad det är du gör men något måste det vara, för såhär har jag inte kännt på länge, jag känner mig så fånig & jag lyssnar bara på massa blödiga låtar & tänker på dig. Känslan med dig är något nytt något & jag får inte nog av dig. Jag trodde det skulle vara hyfsat lätt ändå & vara utan dig på vardagarna men så som jag bara kännt idag är sjukt jobbigt. Min kropp bara skriker efter dig & jag saknar din närhet, dina kyssar, jag vill kunna känna dig ligga där sidan om mig & höra hur du andas & lever sidan om mig. Att vakna upp med dig på morgonen är det bästa.  
Baby jag är så jävla kär i dig & jag måste medge att det skrämmer mig lite, men du ger mig något som jag bara vill ha mer av.

this is the start of something beautiful...

2008-02-22
12:11:21

Higher
Jag kom hem från Filippinerna för lite mer än en månad sen & jag mår så sjukt bra. Jag tror att jag behövde vara borta ett tag för att bygga upp nya krafter för det känns som att jag är en helt annan person. Det har varit lite problem & så men inget som jag varit riktigt ledssen över jag har ändå kunnat gå tillbaka till den inre lyckan varje gång. Jag känner hur jag har växt som person & jag älskar varje minut av livet. Men det känns ändå som att det finns något som vill dra ner mig igen & mörbulta tillbaka mig till det jag var innan, men jag tillåter inte det. Jag är för högt upp just nu för att någon ska kunna dra ner mig. Vissa försöker & jag vet vad som händer men det rör mig inte alls. 
Jag har kunnat skilja lättare på vad som är rätt & fel & vad som är bra & dåligt, jag ser även personer på ett annat sätt nu. Jag letar inte direkt efter vänskap utan efter ärligthet , för ärlighet verkar vara det som är svårast & hitta här & därför är det unikt.  Man tar för givet att med vänskap kommer ärlighet, men i dom flesta fall verkar det inte vara så.


Det finns idioter överallt, det svåra är bara att urskilja dom från mängden.




"Förmågan att idag tänka annorlunda än igår skiljer den vise från den envise"


hanna  [k]