kimpus

2009-06-12
13:42:24

...
Hur kan något som började så bra bli såhär fel? Vi startade vår vännskap med tvivel, förhoppningar & nyfikenhet. Det går inte riktigt att förklara vad det är du har gjort för mig, men du har alltid funnits där. Du har alltid försökt hålla mig ovanför vattenytan även om du själv hållt på att gå under. Du har funnits där & delat glada & sorgliga stunder med mig. 
Du har gett mig så mycket trygghet & kärlek & det är jag evigt tacksam för. Det bästa du gett mig någonsin som ingen annan har gjort är en familjekänsla. Ja det låter kanske dumt men när vi var alla fyra hemma hos dig mådde jag som bäst, ni är min andra familj där jag kunde bara finnas & vara mig själv. Det var ett tryggt ställe jag kunde åka till där jag visste att ni verkligen skulle göra allt för mig. Ni ställde upp på alla möjliga sätt & jag gick alltid där ifrån med en varm känsla inom mig. Det bästa var att få sova med dig, det var då jag kände mig som mest trygg & kunde alltid somna. 

Jag vet inte varför eller hur det blev såhär, men jag klarar inte av ett liv utan dig. Ett liv utan trygghet, värme, kärlek från dig vill inte ens jag leva i. 

Det gör ont... Det är andra slags tårar jag fäller, dom verkligen bränner över kinderna. Jag vill inte ha det såhär, jag vill verkligen inte... Inte utan dig.  




Jag har så många minnen med dig som aldrig kommer försvinna...



2009-06-07
15:56:28

Svaghet
Ibland undrar jag vad folk tänker med, eller om dom tänker alls jag vet inte.
Jag talar med erfarenhet men ändå är mina åsikter & tankar värda skit för vissa. Jag orkar itne längre lägga ner min tid & energi på någon som inte vill ta emot det.
Egentligen försvann hon för länge sedan, det är bara det att jag inte sett det förens nu. Den personen jag en gång började älska är redan borta, det är nu inte längre en förlust för mig. För jag förlorade henne för flera månader sen... 
Det gör alltid ont att inse att man varit själv hela tiden, man har alltid fått stå ut sina egna fajter & gråtit i ensamheten.

Det sägs att ensam är stark... För om man har någon nära sig som man älskar över allt annat är det din svaghet. Det är pga den personen som du kan falla om & om igen, samtidigt som den personen kan vara ditt syre. Står du ensam har du ingen synlig svaghet du har bara dig själv att räkna med & ingen kan göra dig besviken.

Jag har ingen svaghet...