kimpus

2008-11-23
23:10:43

Omnia vincit amor
Denna helgen innehöll typ allt. Allt från slagsmål & saker som gick sönder från mys & kärlek. I stort sett var den ändå bra för jag hade folk runt omkring mig som jag älskar & det är det som räknas :)


Känslan med henne är helt obeskrivbar. Varje sekund med henne njuter jag av & det är alltid lika jobbigt när vi skiljs. Jag vill alltid vara i din närhet, bara för att se dig & veta att du är bara min. När jag är med dig känner jag det där pirret & jag får bara fram fåniga ljud & ett korkat leende. När vi inte är tillsammans så är du den enda som springer runt i mitt huvud 24/7. Du är den finaste jag vet & jag är så glad att jag hittat dig. Jag känner att detta är början på något bra. Vi bygger upp planer som jag verkligen vill ska hända. Jag vill dela allt mitt med dig <3


2008-11-18
22:21:05

In love
Denna dagen har varit den bästa dagen på länge. Jag var dock & lämnade in volvon på lagning & jag blev lite ledsen fast min sötaste flicka var med mig så det var ändå okej.
Sen åkte vi hem till snutt & bara mös en massa, det blev lite bus, film, mat & massa mys :D Ååh önskar att varje dag kunde vara så, med henne. Kärleken blir bara större & större & det känns som en snurrig karusell hela tiden i min mage när hon finns vid min sida. Jag får inte nog av dig snutt!
Allt är fortfarande lite snurrigt & det känns som att jag inte kan samla mina tankar för att få ner det i text. Jag får bara ut det i konstiga ljud & fåniga leenden.
Jag tycker om dig så grymt mycket snutt!!!!!

<3











Det finns dock fortfarande ett tomrum efter honom, saknar min bästa vän <3

2008-11-09
22:45:28

Too much drama
Helgen har väl varit... Okej, det har hänt bra saker & dåliga saker.

Fredagen började bra hos Sappe för han fyllde år. Det blev tacos & tårta :9 Senare begav vi oss till stan & stannade på Bulls ett tag sen tog vi bussen upp till Marlene för lite förkrök. Efter det är det lite luddigt men vi åkte ner till stan... Jag hade kul? Ett tag kanske, sen blev jag fett arg för en grej. Jag var påväg hem med Marlene för att sova där men hoppade av bussen sparkade på en lyktstolpe & slog i huvudet i en busshållplats. Fick ett sammanbrott & ja... Jag började gå däifrån men stannade när Marlene skickade ett sms till mig & sa att jag skulle vänta. Hon hade tydligen hoppat av bussen med mig & jag uppskattade det fett mycket <3
Vi gick hem till henne & efter ett tag somnade jag.

Lördag morgon vaknade jag kl 7:30 & väckte även Marlene, palla vara vaken själv liksom :b
Dagen bestod av filmtittande & nachos, salsa, cola & guacamoule såklart :D Senare så kom Marlene granne in & var ganska rund om fötterna xD & hon bjöd på likör & något annat gott till kaffet :) Vi blev ltie partysugna & stack till Linda men gick senare tillbaka till Marlene.
Efter det var Sara snäll & hämtade mig & körde mig till Eskilsminne, där Ida var. Kvällen där blev väl inte så bra & det slutade med att jag gick hem till Alex & jag somnade fett gott på hans soffa :)

Söndag morgon väckte Alex mig för han tyckte itne jag skulle sova längre, då var klockan 12:40. Jag kilade hem för att duscha & sen sticka på matchen med snutt <3
Det var fett mycket roligare & stå med i klacken än någon annanstans :b Matchen slutade 2-1 & alla mådde bra :)
Efter matchen bjöd Marlene på mat så jag begav mig dit. Alltså det finns nog inget sm hon lagat som jag inte gillat, men hennes spagetti & köttfärssås toppar fortfarande allt!

Nu är jag hemma & är fett trött. Palla jobba >.<
I & för sig är det inte så jobbigt, men det är jobbigt att gå upp tidigt!

Det bästa med denna helgen är att Marlene är återigen med i mitt liv & vi är starkare än någonsin. Tror vi har gått genom det mesta tillsammans nu & finns nog inget vi inte klarar nu. Vår vänskap är en av dom som har slitits mest på men det är sånt som har gjort oss starkare. Bandet mellan oss kommer nog aldrig gå av helt. Jag behöver dig i mitt liv för att funka! <3<3<3


Jag har även gjort ett val & jag är fett osäker för jag vet inte hur det kommer gå... Jag vill att det ska funka men jag vågar knappt lova mig själv något. Nä nu måste jag sova innan jag börjar känna för mycket.

2008-11-04
23:00:53

Rosa, fluffiga elefanter
Har hänt rätt mycket på sistone & visa saker är värda att nämna & andra inte.

Har skaffat världens sötaste flickvän! Jag känner att jag har fallit & jag har fallit hårt, denna känslan hon ger mig är helt främmande men jag älskar den. Jag känner mig helt liten igen & nykär, jag kan komma på mig själv när jag tänker på henne att jag sitter & ler. Vid hennes sida är jag världens lyckligaste.
Det bara suger att direkt efter vi sagt hej då så vill jag bara springa tillbaka till hennes famn & få dom dära underbara pussarna som jag är fett beroende av. Vi är så olika, varandras motsvarigheter. Du är den halvan som gör oss till en.
Ooh, det är helt jobbigt att sakna någon så mycket hela tiden.



It doesn't really matter what you say or do
I want to spend each moment of the day with you
Look what has happened with just one kiss
I never knew that I could be in love like this
It's crazy but it's true
I only want to be with you

Cause you started something
Oh can't you see
And ever since we met you've had a hold on me
It happens to be true
I only want to be with you

I fell into your open arms
And I didn't stand a chance

Now listen honey
I just want to be beside you everywhere
As long as we're together honey
I don't care

Cause you started something
Oh can't you see
And ever since we met you've had a hold on me
It happens to be true
I only want to be with you



Ida <3