kimpus

2008-04-23
15:16:37

Drug Addict
Mitt hjärta kommer nog för alltid tillhöra henne, på ett eller annat sätt. Jag har känt kärlek & jag vet exakt vad det är. Jag vet hur den kan ge lycka & man spricker nästan av känslan, jag vet även, så som många andra, hur den kan göra ont & få en till att göra dom mest dumma sakerna. Jag kommer aldrig glömma känslan av serotin och endorfin. 

``En rad hormoner avges (hjärnas kemiska kommunikationssubstans) som t ex Fenyletylamin (PEA, anses likna amfetamin och tillhör gruppen "Ectasy"), Dopamin och Noradrenalin (den impulsiva kärleken - i efterhand är det Serotin och Endorfin som tar över och står för känslan av trygghet i den passiva kärleken).´´
 

I am a fucking drug addict!

2008-04-22
22:49:03

En dos av lycka
Jag hade känslan i helgen.... jag kände ingenting. Jag var avslappnad & jag mådde så underbart.
Det fanns inte något som någon kunde säga för att göra mig sur eller putta ner mig från min lycka.

Vill ha den känslan!


image7

Hur kan man såra en så oskyldig & söt liten person som du. Jag förstår inte det... Jag vill bara hålla om dig & lova dig att allt kommer bli bra för det blir det.
Kommer allt gå som planerat kommer detta bli den bästa sommaren ever! Din & min sommar baby <3

2008-04-21
23:37:50

In i varje pulsåder
Jag vill känna hur livet leker & bryta mig loss från alla normer & principer. Jag vill känna hur solen stålar genom mig & ger mig energi. Jag vill springa i solnedgången i en evighet & sen stanna, känna andan i halsen & känna hur jag lever. Jag vill leva varje dag som om det inte fanns en morgondag. Jag vill känna hur mina lungor fylls med frisk luft varje gång jag andas. Jag vill känna att varje andetag har en mening. Jag vill känna hur min puls slår snabbt & starkt.
Jag vill känna livet inpå mig.



Men ändå kan jag inte bara vända mig om & blunda för det jag känner & det jag ser.

2008-04-17
23:02:29

My scars reminds me that the past is real
Ibland när jag inte har något att göra kan jag sitta & titta på mina ärr, både dom som har hänt av en olyckshändelse & dom jag skapat själv. Jag minns just vad som hände vid det tillfället då ett visst sår blev till.
Dom som jag gjort själv sitter dock lite djupare i minnet. Jag minns vilken känsla jag hade & vem jag tänkte på, men ibland har det bara varit helt svart.
Kalla mig sjuk men jag ser inte mina ärr som något fult utan som något vackert. Det är nästan som minnen som jag ristat in på min kropp, men dom är hemliga, för det är bara jag som vet vad alla betyder. Varje ärr har sin historia. Jag har t.ex. två namn på min kropp inristat. Jag ångrar inte något utav dem, dom syns inte så tydligt heller.
På så sätt kommer jag aldrig glömma (som om jag skulle kunna göra det) alla stunder då jag kravlat på marken men tagit mig upp igen.
Fast det kanske är jobbigt att försöka lägga saker bakom sig när man ser sina ärr, för dom påminner mig om att mitt förflutna är sant.


image6


Orka rulla iväg med sina tankar så snabbt att man knappt hinner med att skriva...

2008-04-12
03:07:19

En vanlig dag i mina skor
Jag orkar inte känna så här mer, jag orkar inte ha en ständig längtan efter att bli full & rymma från verkligheten. För den riktiga världen är grym, falsk & skit rent ut sagt. Jag vill inte vara en del av den världen, så jag väljer att blunda för allt som händer runt omkring mig men på något sätt så ser jag det alltid ändå. Jag hatar vad jag känner, jag vill inte känna denna ständiga saknaden efter något jag aldrig kommer att få. Jag saknar sånt som jag aldrig kommer att ens få röra vid. Jag spelar en person vid din sida & visar inte några känslor men hela min kropp skriker efter din närhet. Mitt hjärta längtar efter ett annat hjärta att känna sig nära vid. Jag vill inte längre vara missförståd, jag vill att du ska veta vem jag egentligen är, men jag vågar inte. Du brukade veta allt om mig men nu vet du ingenting. Det är inte ens lönt, vad tjänar det till att dela med sig av sina tankar & känslor när det inte kommer ändra något ändå.
Just nu vill jag inte vara i mina skor!



För varje andetag du tar ger du mig tusen anledningar till at göra likadant... önskar att det vore så!