kimpus

2009-07-27
16:12:33

...
A strangled smile fell from your face
It kills me that I hurt you this way
The worst part is that I didn't even know
Now there's a million reasons for you to go
But if you can find a reason to stay

I'll do whatever it takes
To turn this around
I know what's at stake
I know that I've let you down
And if you give me a chance
Believe that I can change
I'll keep us together
Whatever it takes






















Jag trodde aldrig att jag levde i en sån stor lögn som jag gjorde med dig.
Jag bara skäms av blotta tanken att jag inte såg det...
Jag känner mig riktigt grundlurad, men det är väl det som är karma.
Trodde verkligen inte det fanns såna äckliga människor som du på jorden,
jag hade i alla fall lite hopp om att du hade ett rent hjärta.

Usch så fel man kan ha!


Filippinerna NU tack!

2009-07-19
16:45:32

Hunted by the past

Jag har så sjukt svårt att släppa det som har varit, varför kan jag inte bara skita i allt & se framåt istället.
Det är ju det förflutna som har gjort oss till den vi är idag. Till & med gårdagen kan ha format om oss över en natt. Men är inte då det som har varit ganska viktigt trots allt? Eller det är bara något som vi kan blicka tillbaka på & minnas, man kan ju trots allt aldrig återuppleva det igen...
Jag vill inte vara besatt av mina minnen, jag vill se framåt & kunna glädja mig åt vad morgondagen har att erbjuda, jag vill inte längre vara rädd för framtiden.

Just nu vill jag bara iväg till Filippinerna, jag har tackat nej till den underbart söta hunden vi tittade på :'/ & nu är det upp till pappa om han håler sitt löfte eller inte. Det hade varit så skönt att komma bort från allt en längre tid, bara bort från alla idiotiska människor som finns här som jag inte har någon aning om hur dom tänker ibland. Men jag försöker inte förstå det heller, vill fan aldrig tänka som en idiot. Okej, jag har också mina brister men jag vet i alla fall om det. 
 
Ska även bli skönt att åka iväg till usa nu också, fan nästan en vecka kvar tills vi åker :S


2009-07-10
13:24:01

Hund/Filippinerna
Jag är såå kluven!

Jag har ju bestämt mig för en hund & vi var & kollade på en hund i måndags & ska kolla på en till idag.
Jag måste ha bestämt mig idag vilken jag ska ha & måste snart då också lägga en handpenning. Om jag nu väljer en liten vovve kommer jag hämta honom direkt efter vi kommit hem från usa. Jag har väntat skit länge & har redan tänkt ut hur allt ska bli.

Igår var jag, mamma, pappa & pauline i Köpenhamn & jag nämde då för pappa att jag inte kommer ha något jobb efter den 2 oktober. Då tyckte han att jag kunde följa med till Filippinerna & göra alla kurser upp till dykintruktör med honom. Jag svarade med att jag kommer ha en hund då & att det inte kommer gå + att jag inte har pengar till det. Om jag nu inte köper en hund kommer jag ha pengar till en biljett & lite till, men sen kostar kurserna en del också & om jag sen ska ha lägenhet där så kommer jag behöver ungefär 40-50.000 till. 
Pappa sa att om detta var vad jag ville så kunde han lägga ut till det! 
Problemet är att han sa detta förra året också & det slutade med att han åkte till Filippinerna själv fast än jag hade sparat till biljetten själv & allt.

Om jag nu säger nä till båda hundarna så finns det ingen annan som jag kan köpa för tillfället, men det är inget säkert än om jag kan åka till filippinerna heller.
Hade jag fått välja nu hade jag lätt valt Filippinerna ju, men jag vill gärna veta att det blir något utav det.

Hhmm ja det tåls att tänka på fast en hund kan jag altid skaffa senare i så fall eller på Filippinerna. Denna chansen med att åka kommer kanske bara en gång.

Ska åka & prata med pappa ikväll & bestämma lite mer.




Det hade kunnat bli mitt hem...

2009-07-04
16:32:52

Regrets
Jag känner mig så jävla dum som en gång ställde upp & kunde offra mitt eget liv för dig, vad har jag själv fått ut av det?!
Jag känner mig utnyttjad & nu är jag inte längre något värt. Hur fan kan du ens börja bråka med mig för en sak & sen göra samma sak själv, jag fattar inte vad man tänker med då eller om man ens tänker överhuvudtaget. 
Jag känner mig så dum som lät mig själv bli så beroende av en person, men den personen jag en gång lärde känna & älskade är död för länge sen.


Jag vill fan bara bort, jag vill lämna detta landet & allt som det har att ge. Jag orkar inte...