kimpus

2008-01-16
23:20:44

Spelpjäs
Är hemma från Filippinerna nu & det känns sjukt konstigt att vara tillbaka efter en månad av värme & dykande. Allt känns så tråkigt här hemma & kallt är det också. Men det känns riktigt bra att träffa alla vännerna också :) fast har inte träffat alla än, Sandi kommer hit på fredag & då ska vi ha massans kul. Har saknat henne något så sjukt mycket! jag har inte riktigt kommit tillbaka till den normala "sverige" tiden så jag är typ skit trött redan vid 19 & sen vaknar jag av mig själv på morgonen innan jag ska sticka till jobb.
Det har inte hänt så mycket när ajg har varit borta i alla fall, men jag har haft sjukt kul :D Alla problem kändes så långt borta & inget av det där hemma kunde röra mig, jag kände inget annat än lycka. Nu är jag tillbaka & jag känner mig starkare än någonsin. 


Har fått höra lite om vad som har hänt här hemma & jag måste medge att vissa saker är rätt skrattretande, fan vad jag är skadeglad.

 
Det är bara du som kan bestämma vad livet är & vad du vill göra med det. Jag vet i alla fall att livet är det mellan födslen & döden & under den tiden vill jag få ut så mycket som möjligt av det. Jag vill inte gå tillbaka till det mönstret jag hade innan, jag vill bryta det & få ut mer utav av det. Jag vill inte sitta fast i trådar längre & låta någon annan bestämma varje rörelse jag  gör. Jag vill inte längre att jag bara ska jobba på vardagarna & sen supa upp hela min lön på helgerna. Det finns så mycket mer annat att göra & så mycket att se. Världen är sjukt stor & det finns så mycket jag vill se & göra där ute.




Jag är en spelpjäs, världen är min spelplatta, jag är den som bestämmer mina egna regler.