kimpus

2007-09-28
10:32:59

Partypeople

Yeah, för idag är det fredag & det är fest med flatorna! :D


Var & tränade igår... Igen :b Känner mig faktiskt duktig som tränar nu :) Har tränat tre gånger denna veckan.


What we see may not always
be like what we thought
Love is strange and can change
How we feel about someone
and what's right
May not be right
I see you smiling
But you ain't smiling at me you
smile at them
You look at me without a sign
I hear you talking
My words go trough you I am
talking to a wall
I watch you sleeping
You dream of someone and that
someone ain't me
And I can never be the one you need
I know you hate me
Your always acting cold and
show no signs of love


har en konstig känsla...



Oooo varför ska du hålla på såhär?! Du gör mig helt galen, sjukt störd! Vad fan är ditt problem du lämnade mig, vad fan är det du gnäller om! Allt du sa om vänner blablabla hit & dit att du alltid kommer finnas där för mig.. Fucking jävla bullshit!!! Du tror att du är så perfekt & kan klara detta på ett vuxet sätt men du klara inte ens av att prata med mig!
Patetiskt!


2007-09-26
15:27:49

Stronger


Jag vill bara träffa dig & veta om allt det du skriver är sanning... Känner du verkligen inget alls, saknar du inte ens mig lite. Du säger att du inte kännt någon smärta alls & att du inte gråtit. Är det verkligen sant, för då gör det mig till den svagaste. Vill inte vara det, vill visa dig att jag visst kan stå på mina egna ben även om jag inte kan det. Jag vill inte ha någon axel & gråta på, jag vill inte gråta alls. Varför ska jag slösa min kraft till att gråta på dig. Jag vill bara veta om du känner något överhuvudtaget.

Lämnade jag inte tillräkligt starka minnen. Vill veta om du också är männsklig & kan gråta & känna smärta. Hatar mig själv för att jag saknar dig, hatar att jag inte kan komma över dig. Hatar mig själv för att jag måste gå med detta jävla skalet hela tiden. Orkar inte att folk ska fråga något, för jag är den starkaste! 

Alla tårar jag håller inne har förvandlats till hat & ilska & allt är riktat mot dig. Vet inte hur jag ska få ut det. Ibland vill jag bara ringa dig & skrika dom mest hemska sakerna & hur du kunde göra som du gjorde.
Hur fan kan du hålla inne allt, eller gråter du i smyg när ingen ser. Hoppas i alla fall att du mår för jävligt & ångrar det du gjort för jag kommer aldrig komma tillbaka till dig!



Nobody said it was easy,
It's such a shame for us to part.
Nobody said it was easy,
No one ever said it would be this hard.


Oh take me back to the start.


And tell me you love me, come back and haunt me
Oh and I rush to the start.
Runnin' in circles,
Chasin' up Tails
Comin' back as we are


2007-09-24
10:55:40

Diffus dimmma
Jag vet inte varför jag skapade denna bloggen, för jag har svårt att dela med mig vad jag tycker... Så förvänta inte er att jag kommer skriva mycket.

Denna helgen har i alla fall varit lika rolig som den förra. Fredags var det förfest hos Peffi sen Steakhouse. I lördags var det förfest hos Sarah, sen fest hos Pillan sen Steakhouse & sen tillbaka till Pillan.
För er som inte vet så älskar jag att festa & festar varje gång jag får chans till det. Vilket oftast är på helgerna eftersom jag jobbar på vardagarna. Annars kan man inte festa ju :b


Jag lever nog ett rätt ostabilt liv ändå...

Jag kan inte undgå att tänka på dig ibland. Den filmen spelas upp som en trasig projektorfilm & jag kan inte få bort den ur huvudet. En film med våra minnen... Jag försöker vara stark & inte visa min svaga sida & jag lyckas nog rätt bra. Jag vet inte längre om jag vill tillbaka till det vi hade eller om jag vill fortsätta leva i denna diffusa dimma som ligger kvar efter dig. Jag vill nog försöka & fortsätta kämpa för att stå på egna ben för en gångs skull. Men om jag inte klarar det & faller så finns ju inte din hjälpande hand där. 
Jag har slutat att lita på folk & jag kan bara räkna med mig själv, trots allt så dör man ju ensam. Jag behöver inte ta hand om någon annan än mig själv & jag klarar inte ens av det. I mitt desperata sökande efter trygghet finner jag det i alkolhol, då är jag trygg & tar lätt på allt. Låter kanske sjukt men ibland önskar jag att jag kunde vara berusad hela tiden... För det är endast då jag kan fly från mina tankar. Dom följer efter mig som demoner & dagen efter finns dom där som vanligt i mitt huvud, men jag lyckades i alla fall bli av med dom dagen innan...


I denna diffusa dimma söker jag efter svar

Svar som jag inte riktigt begriper

Jag faller längre ner i den mörka avgrunden

Och jag när jag blickar upp ser jag oss

Vi står där högt uppe och detta hela är nu bara endast en minnesbild

Vi börjar långsamt avdunsta men mina tankar hänger desperat fast vid dig

Jag vill inte falla i sökandet efter svar




Înăuntru asta întuneric lume eu sînt unic privire pentru siguranţă...